Webshop

Op deze pagina kun je zien welke producten ik aanbied.

 Vraag jezelf eens af wat jij nodig hebt en kijk vervolgens wat voor jou nu goed voelt. Onthoud: je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Gun het jezelf om te investeren in producten of diensten die jou verder helpen in je herstelproces. Je toekomstige jij zal je dankbaar zijn.

Stap met behulp van deze vijf tools uit de ‘quasi recovery fase’ en start je weg naar volledige vrijheid:

Heb je het gevoel dat je vasthangt in je herstel en constant in hetzelfde cirkeltje terecht komt? Heel graag willen herstellen, angsten aangaan, maar vervolgens zoveel spanning voelen dat je weer terugkrabbelt naar de eetstoornis? Weet je even niet meer hoe je jezelf uit deze fase krijgt? Dan is het tijd om even een stapje terug te doen.

Door deel te nemen aan onze Instagram cursussen, verkrijg je de kennis en de kracht om jouw eetstoornis volledig los te laten!

Soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. Je leest zoveel Instagram posts, je kijkt regelmatig helpende Youtube video’s en je leest motiverende boeken. En toch .. blijf je hangen. Het voelt allemaal heel chaotisch en eng. Wij willen je helpen om weer overzicht te creëren en bieden je tools waardoor jij weer écht voor herstel kunt gaan. Door middel van video’s en opdrachten, ben je op een laagdrempelige manier acht dagen lang intensief bezig met je herstel. Deze tools kun je voor de rest van je herstelproces inzetten op momenten dat je weer even vastloopt.