Instagram herstelcursussen:

Door deel te nemen aan onze Instagram cursussen, verkrijg je de kennis en de kracht om jouw eetstoornis volledig los te laten!

Met behulp van deze cursussen, gaan wij jou helpen om volledig te herstellen van je eetstoornis. We bieden je, voor acht dagen lang, elke dag nieuwe praktische handvaten om tegen je eetstoornis in te kunnen gaan. De informatie en opdrachten die we d.m.v. dagelijkse video’s en posts met jullie delen, hebben ervoor gezorgd het ons lukten om volledig te herstellen. Hierdoor ervaren wij nu de mentale rust en vrijheid waar we altijd naar verlangden.

Met behulp van deze cursussen leer je:

  • Om je innerlijke motivatie te vinden om echt te herstellen.
  • Hoe je brein en jouw lichaam werken en wat dat betekent voor je herstel.
  • Om echt zelf actie te ondernemen.
  • Hoe je omgaat met de spanning die bij herstel komt kijken.

Wij hebben zelf jarenlang met een eetstoornis gekampt en weten daardoor waar je nu doorheen gaat. We weten hoe het voelt om elke dag strijd te moeten leveren, maar we weten ook hoe het voelt om te verlangen naar vrijheid. De tools die wij je in deze cursussen bieden, hebben ons geholpen in het bereiken van volledig herstel. Laat ons je helpen om dat ook te kunnen bereiken.

Jouw herstelcoaches:

Shenna Lavrijsen

1

mei

Van quasi naar volledig herstel 

Start datum cursus: 2 mei 2022 

Wil jij op een laagdrempelige manier toch intensief aan je herstel werken met behulp van maar liefst twee herstelcoaches? We ontvangen je met open armen en vooral heel erg veel liefde. Je kunt tot en met 1 mei je ticket kopen. Na deze datum sluit de ticketverkoop. Op 2 mei start de cursus en vanaf dan houd je tot en met het einde van mei toegang tot alle content op het Instagram account.

Veelgestelde vragen:

Hoe ziet de cursus er inhoudelijk uit?

Bij iedere Instagram cursus die we lanceren staat een bepaald thema centraal, zoals de shift maken van quasi naar full recovery of hoe je omgaat met aankomen.

Voor acht dagen lang, wordt er elke dag een video en een post door ons geplaatst over een onderwerp dat te maken heeft met het thema.

Bij het thema van ‘quasi recovery naar full recovery’, bespreken we bijvoorbeeld onderwerpen als bewustwording & triggers, de dieetcultuur, extreme (mentale en fysieke) honger en nog veel meer.

En als ik iets niet snap als ik al een kaartje gekocht heb?

Op het account ‘vaarweleetstoornis’ zullen we een highlight toevoegen met ‘how to’. Hier zullen we alle praktische vragen die we krijgen, bespreken en uitleggen zodat dat voor iedereen zichtbaar is.

Verder kun je ons op dit account altijd een privé bericht sturen als je iets niet begrijpt. Het is wel belangrijk te vermelden dat we geen privé herstel gerelateerde vragen gaan beantwoorden.

Het is natuurlijk wel mogelijk om in de reactie sectie bij een video of een post elkaar vragen te stellen en/of te motiveren!

Hoe ziet de cursus er praktisch uit?

Als je deel wilt nemen aan deze cursus, mag je op de knop ‘koop je ticket’ hierboven klikken. Je wordt dan naar mijn webshop gestuurd waar je het ticket kunt kopen. In de bevestigingsmail die je na de aankoop ontvangt, sturen we je een ticket met daarop een link naar ons privé Instagram account ‘vaarweleetstoornis’ waar jij een volgverzoek in mag dienen. Wij ontvangen via jouw betaling/aanmelding jouw Instagram naam en zullen jouw volgverzoek accepteren zodat je toegang krijgt tot het account.

Op dit account plaatsen wij vanaf de startdatum van de eerstvolgende cursus elke dag een nieuwe video en post. Je houdt vervolgens tot en met het einde van de maand toegang tot dit account, zodat je het in je eigen tijd allemaal nog een keer terug kunt lezen en kijken.

Ik heb spijt van mijn aankoop en wil annuleren. 

Annuleren en restitutie van het bedrag kan alleen binnen de officiële 14 dagen waarin je recht hebt op herroeping, mits je account nog geen toegang heeft gehad tot het account ‘vaarweleetstoornis’. We verlenen één dag voor de start van de cursus toegang tot het Instagram account. Op het moment dat je toegang krijgt tot het Instagram account ‘vaarweleetstoornis’, beschik je over direct leverbare content en vervalt je herroepingsrecht. Dit staat ook in de algemene voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aankoop van het ticket voor de cursus.

 Danielle en ik houden een bestand bij waarin we kunnen zien of dat jij al wel of niet toegelaten bent tot het Instagram account. Voor ons is het daarom makkelijk te achterhalen of dat je wel of geen recht hebt op restitutie.

PS

Volledig herstel bereik je niet door alleen maar te willen en te wensen. Herstel bereik je door je angst aan te gaan en actie te ondernemen. Laat ons je daarbij helpen.