Hoe ik je kan helpen:

1-1 Coaching

Je wilt zo graag herstellen en je doet zo hard je best, maar toch heb je het gevoel dat je steeds weer vastloopt. Ik weet hoe dit voelt en ik weet dat dit hartstikke frustrerend is. Herstellen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Mag ik jou ondersteunen om je eetstoornis steeds meer los te laten?

Herstel guide

Heb je misschien even een duwtje in je rug nodig om weer stappen te zetten in je herstel? Misschien blijf je stiekem alweer een té lange tijd op deze veilige plek hangen.. Diep van binnen weet je dat dit niet is wat je écht wilt. Met vijf uitgebreide tools wil ik jou de handvaten geven om de shift te maken van ‘quasi-herstel’ naar volledig herstel.

Instagram herstelcursus

Samen met Danielle, wil ik jou ondersteunen in je herstelproces d.m.v. online Instagram cursussen. We bieden je voor acht dagen lang, elke dag nieuwe praktische handvaten, waaronder video’s en opdrachten om actief met je herstel bezig te zijn. Herstel bereik je door je angst aan te gaan en actie te ondernemen. Laat ons je daarbij helpen.